den Arties
t
 

Proef van de atmosfeer 

 

kies à la cârte   
ook in groep
     
 

     
   
     
 

 

Atmosfeer.
 

Den Artiest is hét rustiek en gezellig restaurant in uw streek met lekkere gerechten à la carte,een vlotte bediening en steeds leuke sfeermuziek. Er zijn onze traditionele gerechten maar ook pasta's, pizza of mooie zomerse gerechten zoals asperges en onze mosselen in witte wijn.

  Tafelen in Kroegstijl  
 

te Geluwe

 
   
 


Den Artiest.

Tafelt U op de voute, naast het carrouselpaard of bij één van de haardvuren, de sfeer in den artiest herinnert U aan de ongedwongen vakantiebesteming in een Provençaals dorpje.


 
     
   
     
 

 

Karakteristiek interieur

 

Heden is 'Den Artiest' een warm en gezellig restaurant met kaarslicht en brandend haardvuur. Het interieur is erg authentiek en vol karakter, oorspronkelijk ook ingericht door de rasechte artiest Jean Claeys.

 

 
 

 

 
 

    
Reserveren kan
maar hoeft niet...

den Artiest :  056/51.40.34

 
     
   
     
 

 
Uniek kader

Let bij Uw volgende bezoek bijvoorbeeld eens op het valse dak. Op dagen met lekker weer is er het mooie terras waar U kan genieten onder de bomen of onze druivelaar, s'avonds bij de ondergaande zon.


 
         
 

Alle gerechten zijn eigen bereidingen
tot aan de caramel saus toe

     
         
     
   
     
 

 

Eigen Karakter


Den Artiest heeft een aantal specifieke schotels die al menig jaar bijdragen tot het eigen karakter van de zaak zoals 'Kip Kivoli' of Rundstong in Madeirasaus die dan ook in hun eigen periode te krijgen zijn.   Karaktristieke gerechten
 
     
 Authentiek uniek restaurant

  met de allures van een museum   
     
     
     
 


Hoewel U ons langs de tabaksroute kunt vinden, bereiden we geen tabak-gerelateerde gerechten. Werktuigen die in de tabaksteelt gebruikt werden vindt U er wel terug.

 
     
   Konijn met Pruimen  
 

 
 

 

 IEPERSTRAAT 82 8940 GELUWE
W-VL BELGIE

TEL: 056 51 40 34

 

  OPEN  'S MIDDAGS EN 'S AVONDS  
 
f  


GESLOTEN OP DINSDAG,WOENSDAG EN ZATERDAGMIDDAG