Restaurant Den Artiest   Geluwe West-Vlaanderen

De gamba's met speciale kruiden in den artiest

www.denartiest.com

Het restaurant heeft een unieke ingang


Historie
Menu
Interieur
Traiteur
Vacatures
Info
 

Altijd lekker mosselen met verse frietjes
Den Artiest : Menu
De keuken bereidt de meest uiteenlopende gerechten, steeds op de traditionele manier. Zo kunnen we best samenvatten wat er in Den Artiest zoal te krijgen is.

Het restaurant gooit nu al reeds sinds 1993 zijn deuren open met Dominiek en Vincent achter het fornuis, aanvankelijk was dat vader Jean Marie. De twee broers werken elke dag samen en zien er nauwlettend op toe dat U alle reden heeft om tevreden te zijn.

Je kan in het restaurant genieten van lekkere grill-gerechten alsook van pasta-gerechten. Met hun speciale kruiden zijn de gebakken Gamba's stilaan 'beroemd'. Een steak met frietjes is er het ganse jaar door en lekkernijen als Fazant of Parelhoen zijn seizoensgebonden.

Je kan bij ons ook terecht voor gerechten als Tomaat met garnaal, Merguez op de grill, Pasta Carbonara enz... Maar ook voor Pizza's! De keuken is steeds open tot laat in de avond.

In de zomer lopen de suggesties uiteen van tagliatelle met Scampi tot Mosselen met frietjes. En in de winter is er bijvoorbeeld Vlaamse hutsepot, Konijn met pruimen... Er zijn steeds lekkere menu's met typische gerechten te krijgen. Er is een'Gaper menu' met 'Coq au vin' (€ 34), een menu met 'côte à l'os', en er is ook een vis menu met slibtongetjes.

Bij mooi weer is er het prachtige terras, waar U van het dinner kan genieten onder onze druivelaar.

U merkt het: voor een gezellig avondje uit bij kaarslicht één adres "Restaurant-Grill Den Artiest" of voor sommigen 'De Gaper'.
Familie Verbeke   Restaurant-Grill Den Artiest   Ieperstraat 82 Geluwe-Wervik   Reservaties op nr. 056/51.40.34